Tom Yam Kung Soep

november 10, 2017 | Styling | Ruben Wolf

Het was weer eens de hoogste tijd om met 2 goede vriendinnen een avondje bij te kletsten. Waarom onze vriendschap zo bijzonder is? We hebben alle 3 een “bedrijfje” zoals onze mannen liefkozend zeggen. Barbara heeft een “blogje” Mama met een blog¬†Annejet heeft een “coachingsbureautje” Jetting, et moi, ja wat doe ik eigenlijk, o ja wat schuiven met kussentjes.

Nou daar gingen we dan, met z’n 3-tjes in de auto van Barbara naar de Thai op de Fred (bekende winkelstraat in Den Haag). Vanaf minuut 1 is het niet stil geweest. De Thai zag ons als eerste komen en als laatste vertrekken en nog waren we niet uit gekletst. Waarom vertel ik jullie dit allemaal vraag je je misschien af? Die bewuste avond is het met duidelijk geworden dat bloggen helemaal van nu is en je verhaal echt door andere wordt gelezen.

Was ik over dat laatste punt nog al sceptisch mijn vriendinnen hebben me overtuigd dat ik succesverhalen heb die ik toch echt met andere moet delen. “Geloof je het zelf?”… dacht ik alleen maar. “Niks bijzonders aan hoor” wat ik doe of meemaak. Nou, daar dachten mijn vriendinnen dus duidelijk anders over. Nadat ik ’s avonds, na het verorberen van een overheerlijke Tom Yam Kung soepje en een vegetarische rode curry, thuis weer weinig in bed lag, het idee met manlief besproken. Hij roept het al tijden. ‘Schat, dat zou een leuk verhaal zijn voor een blog’. Hij was dus gelijk voor het idee van een blog. Ik wierp nog op “ja, wel leuk maar daar heb ik toch helemaal geen tijd voor, we moeten nu al nee zeggen tegen opdrachten”. Na het idee even in de week te hebben gelegd heb ik met mezelf het volgende afgesproken: Ik geef mezelf 6 maanden de tijd om te freewheelen in bloggersland. Als het niets wordt heb ik het in ieder geval wel geprobeerd, toch? Zo ben ik tenslotte ook 8 jaar geleden met House2Style begonnen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Fijn weekend!

Tabitha Laarman

Deel dit bericht:

Reacties:

  • Gefeliciteerd Tabitha, met 10 jaar House2Style. Dankzij jouw styling waren onze verkoopfoto’s prachtig en heeft ons huis niet lang te koop gestaan! Ik volg je graag – altijd leuk om te zien hoe jij lege en saaie huizen transformeert tot aantrekkelijke woonplekken. Gew√©ldig hoeveel gevoel je ervoor hebt en verder ben je gewoon een mooi mens!! Hartelijke groet, Annejet

  • Marcella schreef:

    Mooi geschreven en vooral een heel mooi einde.

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.