Met meubelverhuur en verkoopstyling succesvol woningen verkopen

Een woning zonder meubels heeft geen beleving. En een woning zonder beleving is geen thuis. Kopen is gevoel. Iets voelt wel goed of niet. Dat geldt ook voor het kopen van een huis. Technisch of kwantitatief kan je misschien alle eisen van de klant aftikken, maar als de koper de klik niet voelt, als het hart niet sneller gaat kloppen, dan is het een verloren zaak. Dus als je de woning presenteert op een manier die de ogen doet oplichten, dan gaat het huis een thuis worden en is de koop zo goed als rond.

De voordelen van meubels huren voor de verkoop van een huis

Investeren in een tijdelijke inrichting voor de verkoop van een huis heeft dus enorme voordelen. Het grootste voordeel is dat je hiermee een beroep kan doen op de droom van potentiële kopers. Je gunt hen een kijkje in hun toekomst, niet in een kaal en leeg pand. Of je de woning nu digitaal presenteert, bijvoorbeeld met foto’s op Funda of met een video- of fotoreportage, óf bij een live bezichtiging: met meubels in huis wordt het ineens écht.

Een ander voordeel is dat het ineens een stuk makkelijker wordt om de grootte van verschillende ruimtes en functionaliteiten in te schatten. Zo kunnen kijkers zich al voorstellen hoe zij de woning willen indelen. Welke kamer wordt van wie, waar komt de grote eettafel, past het nieuwe bed dat ze in gedachte hebben en waar komt de werkkamer?

Accessoires die de sfeer compleet maken

Wij gaan nog een stap verder als je bij ons meubels huurt en wij de ruimtes functies en sfeer geven. Een aangekleed huis is pas een thuis met accessoires die de puntjes op de i van de sfeerbeleving zetten. Want wat is een muur zonder wandkleed? Een plafond zonder hanglamp? Ramen zonder vitrage? En een tafel zonder accessoires, zoals een mooie vaas met bloemen? Als House2Style gaan wij voor de maximale sfeerbeleving.

Meubels huren en verkoopstyling – dit kan het opleveren

In Den Haag moest een goed onderhouden dubbel bovenhuis verkocht worden. De verkoper dacht aan een vraagprijs die geen enkele makelaar adviseerde, dus de verwachting werd naar beneden bijgesteld.

Als House2Style mochten we op advies van de verkopend makelaar een rondje door de woning lopen om tips aan de verkoper te geven. De tips werden allemaal uitgevoerd waarna wij iedere ruimte een functie gaven met onze sfeervolle meubels en accessoires.

De woning was klaar voor de verkoop met een vraagprijs van € 450.000

Na de aanmelding op Funda ontstond er een ware toeloop en binnen 2 weken werd de woning verkocht voor € 484.000.
Deze prijs overtrof zelfs de verwachtingen van de verkoper!

De reactie van de verkoper: zo zie je hoe een goede voorbereiding afgetopt met een superstyling een heel mooi resultaat kan geven!

Was de investering in verkoopstyling dus een hoop geld?
Nee, het was juist een hoop geld WAARD!

Ook meubels huren?

Loop je al warm voor je eigen succesverhalen? Tabitha, Priskilla en Ruben van House2Style helpen je graag om in je pand beleving te brengen en het verschil te maken.

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.