Je huis verkoopklaar maken met vastgoedstyling

Je hebt één kans. Die ene kans om de doorslaggevende eerste indruk te maken. Welk verschil maakt vastgoedstyling? Stel dat je door een winkel loopt en het oogt wat rommelig, verfomfaaid zelfs. Ondanks dat je hier hetzelfde product kan kopen als bij een andere winkel, voel je je hier toch niet zo prettig. Maar bij die andere winkel, waar producten verzorgd en sfeervol worden gepresenteerd, is het een feestje om te shoppen.

Met een woningpresentatie werkt het net zo. Sfeerloze of onverzorgde woningen zijn niet aantrekkelijk en je mist de kans om het maximale uit de verkoop te halen. Met vastgoedstyling maak je het grote verschil. In plaats van een huis te laten voor wat het is, steek je er zorg en energie in door het klaar te maken voor bezichtigingen. En dit wordt gezien! Door het huis op te frissen en te laten stylen voor de beste eerste indruk vergroot de kans aanzienlijk op een glansrijke verkoop én onderscheid je je van andere makelaars. Een woning verkopen wordt dus een feestje na onze vastgoedstyling!

Je huis stylen voor verkoop – de aanpak

Huizen stylen en inrichten voor verkoop is dus zo gek nog niet. Hoe pakt House2Style dat aan?

Intake met de vastgoedstyliste

Als gecertificeerde vastgoedstylistes lopen we graag een blokje door de woning samen met de verkopers. Het hele plaatje wordt in aanmerking genomen, binnen en buiten. Elke ruimte heeft zo zijn uitdagingen en pluspunten. Tijdens het blokje door de woning vertellen we de verkopers hoe we iedere ruimte de meeste marktwaarde gaan geven. Want als ervaren vastgoedstylistes weten wij als geen ander waar kopers van een huis op letten, voor welke sfeer ze vallen, hoe we met de uitdagingen om kunnen gaan, en hoe we de pluspunten van een woning extra goed uit kunnen laten komen. We eindigen het blokje met een to-do-list voor de verkopers en een afspraak voor de styling en fotoreportage.

Het huis stylen voor verkoop

De dag van het stylen voor de verkoop is aangebroken. Vandaag transformeren we de opgeruimde ruimtes tot een blikvanger op Funda. Hierbij maken we gebruik van de aanwezige meubels en accessoires van de verkoper. Ontbreekt er een vaas, sprei of kussen? Onze auto’s zijn volgeladen met trendy accessoires. Want als we iets doen, doet we het ook goed. Binnen een dagdeel zijn we klaar en herken je de woning niet meer terug. Kom maar op met de kopers!

Zijn er geen meubels voorhanden, of doen de aanwezige meubels de woning geen eer aan? Geen zorg, House2Style voorziet ook in meubelverhuur waarbij je verzekerd bent van een eigentijdse sfeervolle inrichting.

Fotoreportage van de gestylde woning

Bij een professionele vastgoedpresentatie hoort een professionele fotoreportage. Nu de woning is opgefrist, ingericht en gestyled, wil je die natuurlijk aan zo veel mogelijk potentiële kopers laten zien op Funda.

Graag regelen wij voor je de fotoreportage , 360°-foto’s, plattegronden, Matterport en een videorondleiding met je eigen fotograaf of met één van onze partners. Benieuwd wie dat zijn? 

Ben je klaar voor een spetterende eerste indruk? Neem snel contact op met Tabitha, Priskilla of Ruben van House2Style, en maak het verschil. Contact

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.