Meubelverhuur

De meeste mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, zoeken die op Funda. De foto’s van uw woning zijn het eerste dat een potentiële koper ziet. Of de foto’s een positief gevoel oproepen – een prettige beleving – bepaalt of de koper de woning verder zal bekijken, of dat hij door zoekt naar een andere woning. De presentatie van de woning en de beleving die dit oproept, zijn dus cruciaal. Een lege woning heeft geen beleving en geen sfeer. Zonder een goed ingerichte woning dus geen kijkers en geen koper. 

Bij de best bekeken woningen is gebruikgemaakt van verschillende presentatiemogelijkheden zoals een plattegrond, een videoreportage, 360°-foto’s, een videopresentatie en natuurlijk voldoende foto’s. Daarom zorgt House2Style graag voor alles wat nodig is om potentiële kopers een optimale beleving te geven. 

Benieuwd naar voorbeelden van sfeervol aangeklede woningen? Neem een kijkje onder “projecten“.

Wat zit erbij?

Natuurlijk een bank, tafel en stoelen, maar ook vitrage, gordijnrails, verlichting, vazen, schilderijen, kussens, bloemen, dekbedden, matrassen, een vloerkleed, een salontafel en andere accessoires. Echt compleet dus. Optioneel volgt aansluitend een professionele fotoreportage door Tabitha Lemon van LemonShot.

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.