Erik – Meubelverhuur – februari 2021

De prima service en aanleiding van House2Style hebben geholpen het huis van mijn moeder snel en goed te verkopen. Aanrader!

André Harder – Meubelverhuur – januari 2021

We zijn door House2Style bijzonder goed en prettig geholpen. Ons huis kwam beter tot zijn recht met een passende inrichting.

Famile Ridder  – Vastgoedstyling – oktober 2019

Hoi Priskilla, een tijdje terug heb je ons huis in Gouda gestyled. Na de Funda lancering is het razend snel verkocht. Ik wil je heel erg bedanken voor de prachtige styling!!!! Het heeft geloond en we kregen complimenten van veel mensen om ons heen over jouw werk en dat van de fotograaf. Ook vonden we het heel erg leuk hoe jullie allebei onze kinderen erbij betrokken.

Irma van Tilborh  – Meubelverhuur – juni 2019

De samenwerking met House2Style ging heel voorspoedig. Tabitha kwam kennismaken en het huis bekijken om aan te geven wat er anders zou kunnen om de verkoop te bespoedigen en liet het aan ons om aan te geven hoeveel we bereid waren om te investeren qua tijd en geld om de gewenste verbeteringen aan te brengen. Daarna kwam het team langs om de woning aan te kleden en konden de foto’s gemaakt worden voor de verkoop. Vanaf het moment van te koop staan tot en met het accepteren van het bod zaten nog geen 3 weken dus helemaal blij met de keuze voor House2Style.

Lemke en Richard  – Vastgoedstyling – december 2018

Voor ons was het van belang om ons huis zo goed en snel mogelijk te verkopen. Op advies van een collega die goede ervaringen had met House2Style hebben we Tabitha gevraagd de styling te doen. Direct bij de intake bleek de professionaliteit van Tabitha, de communicatie was prettig en open en zonder omwegen werd direct duidelijk wat wij moesten doen voor een snelle en goede verkoop. Het stylen van het huis op de dag van de foto’s was een feestje met een prachtig resultaat. Ons huis is binnen een week verkocht!

Verkoper woning  – Meubelverhuur – december 2017

Bij deze wil ik je nog laten weten dat jullie het huis schitterend hebben ingericht. Echt boven verwachtingen!

Marilyn en Richard – Verkoopstyling – november 2017

House2Style heeft ons super geholpen! Tijdens de intake werd ons erg kundig verteld wat we moesten doen om ons huis verkoopklaar te maken. Dit gebeurde op een vriendelijke en vooral behulpzame wijze.
Toen was het moment daar voor de styling. Alle materiaal had House2Style voor handen om ons huis om te toveren naar een mooi ingericht huisje. We herkenden ons huis niet meer terug!
En het resultaat mocht er zijn: het huis is binnen 6 dagen boven de vraagprijs verkocht!

Paul en Arthur – Verkoopstyling – september 2017

We zijn niet alleen blij met het mooie resultaat (wat we zeker aanhouden), maar ook met je enorme enthousiasme! Die gouden combinatie maakt een styling door House2Style absoluut een verbetering voor de verkoop!

Adri van Frederiklust – Verkoopstyling – juni 2017

Was de kennismaking al hartelijk, warm en zeer aangenaam dat zou allemaal verbleken bij de beleving van het eindresultaat.
Het geheim zat hem in het trouw opvolgen van de uitgebrachte adviezen.Het verbluffende eindresultaat was de optelsom van kennis, kunde en vakmanschap.
Amerika mag dan zijn “Property Brothers – Bouwbroers” hebben; wij hebben “House2Style” Do what they tell you to do and be surprised!

Wiebe Bijker – Meubelverhuur – juni 2017

De afgelopen maanden hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van House2Style. Dit om een in de verkoop staand huis in te richten en verkoopklaar te krijgen.
Onze ervaringen zijn uiterst positief te noemen; er wordt zeer snel, uiterst professioneel en bijzonder klantvriendelijk gehandeld.
De prijs- kwaliteitverhouding beschouw ik als bijzonder gunstig. Een zeer correcte en meedenkende pro-actieve houding kenmerkt hun handelen.
Het lijkt mij voor iedere verkoper van een “leeg” huis een absolute must om met deze firma in zee te gaan. Gezien de kosten ervan is de afweging trouwens zeer snel te maken !
Voor mij is het een absolute zekerheid dat onze verkoop, dankzij House2Style, sneller en met een beter resultaat is verlopen.

Collega Stylist – Meubelverhuur – juni 2017

Jullie komen altijd met ruim voldoende meubels en accessoires zodat ik zelf kan kiezen en het project mijn “touch” krijgt.

Reina Pruijs – Verkoopstyling – juni 2017

Heel veel dank aan Priskilla en team die het huis transformeerde tot een huis waarbij duidelijk is wat de koper krijgt bij oplevering.

Collega Stylist – Meubelverhuur – juni 2017

Het bijzondere wat jullie te bieden hebben is “zelfvertrouwen”
Zelf vond ik meubelverhuur hartstikke spannend, maar doordat ik een partij als jullie achter me had staan die bakken ervaring had en waarvan ik het gevoel had dat het ‘goed’ kwam, durfde ik het overtuigend te verkopen naar de makelaar. Weet je nog dat ik jou aan de telefoon had, toen zei ik zoiets als ‘ik ga hem even binnenslepen’ en dat lukte toen ook, meteen aan de telefoon! Ik was totaal verbaasd. Vertrouwen speelde daarin een belangrijke rol; ik had vertrouwen in jullie, daardoor in mezelf, en daardoor vertrouwde de makelaar mij. Dat is wat je nodig hebt als nieuwkomer; vertrouwen.

Mevr. van Dijk – Meubelverhuur – mei 2017

Indien de woning nog niet verkoop klaar is, kan tegen zeer schappelijke prijzen door een zeer betrouwbare en fijne stylist hulp worden ingezet.

Martijn & Denise – november 2016

In verband met onze naderende emigratie hebben we mijn huis te koop gezet. Mijn vriendin heeft een huurhuis, dus dat was makkelijk, maar mijn mannenbunker met bijpassende inrichting was, zoals mijn lieve vriendin het zo verfijnd uitdrukte, “onverkoopbaar” of woorden van gelijke strekking. Zodoende op ‘advies’ van haar Tabitha ingeschakeld. Binnen mum van tijd was de woning omgetoverd naar een plaatje en dat vonden de eerste kijkers ook, die bij hun eerste bezichtiging direct een bod deden en het kochten voor boven de vraagprijs, 3 dagen nadat de woning ‘online’ was gegaan. Helemaal geweldig, enorm bedankt!

Martin Blonk – augustus 2016

Ik had een leegstaande woning die verkocht moest worden. Ik had wel eens gehoord over het stylen van huizen voor de verkoop. Via Google kwam ik terecht op de site van Tabitha. Na het eerste telefonisch contact was ik al enthousiast over Tabitha vanwege de energieke, positieve vibe die ze heeft. Dit bleef zo na het live contact en uiteindelijk heeft ze mijn woning gestyled op zo’n manier dat ik echt heel erg onder de indruk was. De foto’s waren werkelijk adembenemend. De styling is van grote invloed geweest op de snelle verkoop van mijn woning. Het is zeer prettig om met Tabitha samen te werken!”

Familie Wolters – juli 2016

Wij huurde House2Style in omdat we de verkoop van ons huis erg serieus namen en goed wilde aanpakken. Een vriendin van ons raadde House2Style aan omdat zij hun goed hadden geholpen met de styling van hun huis voor de verkoop. Tabitha kwam eerst langs en gaf tips wat we konden veranderen voor de foto’s werden genomen. Nadat het nodige geschilderd was en verplaatst, is de afspraak met Tabitha en de fotograaf gemaakt. Ze heeft goed werk afgeleverd en wij waren enorm blij met haar aanwezigheid en haar oog voor detail. Ik zou ze aan iedereen aanraden, pak de verkoop van je huis serieus aan en daar hoort House2Style bij.

Opdrachtgever na aankleden van zijn woning – juni 2016

“Ik heb 1 woord voor de inrichting en foto’s: WOW!!!!”

Bezoekers tijdens Open huis – juni 2016

“Kunnen de meubels blijven staan?”

Woningcorporatie in Den Haag – maart 2016

“Voor aankleding van de woning was er geen enkele interesse in de woning,
daarna hadden we een volle agenda met potentiële kopers”

Van Malkenhorst Makelaars – januari 2016

“We werken graag samen met House2Style vanwege de goede sfeer die ze bij de klanten achter laten”

Woningcorporatie in Leiderdorp – november 2015″

“Na het opknappen van de woning en het laten inrichten door House2Style
is de woning boven de vraagprijs en binnen 2 weken verkocht”

Collega HouseofKIKI stylist Anne Froukje – september 2015″

Reactie bij het uitpakken van de meubels bij een woning: “Wat een leuke meubels! helemaal geweldig!”

Marja van Rooijen – augustus 2012

“Mijn appartement is binnen 3 weken was het verkocht! Dank Tabitha, je maakt het helemaal waar!”

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.