Ben jij een HouseofKiki-vastgoedstylist en wil je graag succesvol zijn? Wij leren je graag hoe je goede gesprekken kunt voeren met makelaars, woningbouwcorporaties en andere opdrachtgevers.

Wat houdt de cursus in?

Natuurlijk leren we de juiste technieken om aan klanten te komen, maar er is meer:

  • Het vergroten van je marktkennis
  • Omgaan met bezwaren
  • Rollenspel

De cursus helpt je anders te denken over verkoop en geeft je een enorme BOOST zodat je vol zelfvertrouwen opdrachten gaat binnenhalen. Vier weken na de training is er een persoonlijk coachingsgesprek, om samen te bekijken wat er goed is gegaan en waar je nog wat zou kunnen verbeteren. Dit zal je helpen om succesvol te worden.

Wat kost het?

Voor de training van circa vijf uur, inclusief lunch, coaching en begeleiding achteraf, betaal je € 275,00 exclusief btw.

Gaat het werken?

Zeker! Net zoals je geleerd hebt om een goede vastgoedstylist te zijn, kan je dit ook leren. We hebben zelf ervaren dat je jezelf door training kunt ontwikkelen. Daarnaast hebben wij al ruim negen jaar ervaring in het verkopen van vastgoedstyling. Het is ons zelfs gelukt om een verkoopstylingsbedrijf op te starten in de economische crisis, waarin geen makelaar op ons zat te wachten. 

Wat zeggen eerdere cursisten?

Cis van Barneveld van Kijk verkoopstyling: ”De cursus was net het duwtje dat ik nodig had.”
Wendy Vredeveldt van Selling Smart: “Ik zit nog steeds na te bruisen van de cursus.”
Nelly Veerkamp van Makistyling: ”Alsof je de cursus al jaren geeft.”

Deze stylistes hebben onze eerste cursus gevolgd op 16 juni 2017. Binnen twee maanden hebben twee van hen al opdrachten en samenwerkingen binnengehaald. Intussen zijn er meer stylistes die na deze cursus werken als succesvol vastgoedstylist.

Dus als jij ook een succesvolle vastgoedstylist wilt worden en je bedrijf wilt laten groeien, schrijf je dan nu in.

Aanmeldformulier
Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.