10 jaar House2style

oktober 18, 2019 | Nieuwsbrief,Ondernemen | Tabitha Laarman

Er was eens…..ja, zo beginnen de meeste sprookjes. Sprookjes waarin je dromen werkelijkheid worden. Graag neem ik je even mee terug naar 2008. In het lokale krantje van Monster las ik een artikeltje over vastgoedstyling en dacht meteen “dit is mij op het lijf geschreven’. Maar waar te beginnen? Nou, dat was niet zo moeilijk. De gemeente Den Haag, waar ik destijds werkzaam voor was, stelde een bedrag beschikbaar wanneer je een cursus ging volgen die niet, let op, NIET werkgerelateerd was. Kwam dat mooi uit, verkoopstyling en het uitvoeren van de bijstandswet hadden niets met elkaar gemeen.

Wat was ik enthousiast geworden na het volgen van de cursus verkoopstyling bij Kim en Kirsten van House of KIKI. Het was zo heerlijk om de basisprincipes van verkoopstyling op papier te zien staan en bevestigd te hebben. Cursus gevolgd, een dosis zelfvertrouwen gekregen, ingeschreven bij de KvK en beginnen maar.

Met vol gas er tegen aan! Een nieuwe wereld binnen stappen waar ik nul van afwist. Maar het grappige was dat de makelaars ook nog nooit hadden gehoord van ‘verkoopstyling’. Was weer zo’n nieuwe trend die uit Amerika was overgewaaid.

Maar het Westland kent toch wel menig ondernemer die openstaat voor iets nieuws dus ik mocht al vrij snel mee pandjes kijken en advies geven.

Een mooi voorbeeld was een dubbelbovenhuis in ’s-Gravenzande in de winkelstraat, en let wel, dit was medio 2009, crisis was begonnen. Het dubbelbovenhuis stond al enige tijd te koop en er gebeurde maar weinig tot niets.

Nadat ik kleuradvies had gegeven ging de schilder aan de slag. Als hij klaar was zouden we er vinyl in laten leggen en daarna de woning sfeervol aankleden met meubels! Yeah!!! Mijn eerste inboedel aangeschaft en in afwachting om de woning aan te kleden. De woning herkende je niet meer terug. Wat een likje verf al niet kon doen! De woning was al zo aantrekkelijk geworden dat terwijl de schilders nog bezig waren met de laatste werkzaamheden de woning al verkocht werd voor de vraagprijs!

Groots succes! En vraagje je je af of het nog goed is gekomen met alle meubels die nog nieuw in doos stonden te wachten om te gaan stralen, dat is helemaal goed gekomen en hebben we ondertussen 14 in plaats van 1 inboedel.

Zo heb ik nog een aantal mooie succes verhalen maar die bewaren we voor een volgende keer. Waar ik na 10 jaar heel dankbaar voor ben, is alle leuke partijen waar we mee mogen samenwerken. Makelaars en projectontwikkelaars waar ik blij van word en die voor de volle 100% achter het concept van vastgoedstyling (voorheen verkoopstyling) en meubelverhuur staan en zich op deze manier willen onderscheiden van hun collega’s. Dank jullie wel voor het vertrouwen en alle super leuke opdrachten! Op naar nog 10 succesvolle en bovenal leuke jaren….en ze stylde nog lang en gelukkig!

 

Meer zien van deze woning? Kijk dan bij onze projecten
Deel dit bericht:

Reacties:

  • Gefeliciteerd Tabitha, met 10 jaar House2Style. Dankzij jouw styling waren onze verkoopfoto’s prachtig en heeft ons huis niet lang te koop gestaan! Ik volg je graag – altijd leuk om te zien hoe jij lege en saaie huizen transformeert tot aantrekkelijke woonplekken. Gewéldig hoeveel gevoel je ervoor hebt en verder ben je gewoon een mooi mens!! Hartelijke groet, Annejet

  • Marcella schreef:

    Mooi geschreven en vooral een heel mooi einde.

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.