Een sfeervolle woning verkopen is niet moeilijk al helemaal niet met een goede makelaar. Maar ook bij sfeervolle woning waar geen meubels staan ontbreekt de WAUW factor. Hierdoor moeten potentiële kopers gaan bedenken waar hun meubels moeten staan en zijn ze meer bezig met passen en meten in hun hoofd dan dat ze zich zelf zien wonen in de woning. Dit heeft invloed op het verkooptraject. Door onze meubels zien mensen de mogelijkheden en voelen zich helemaal thuis in de woning.
Daarom hoort de makelaar vaak: ‘kijk hier past ook gewoon een 2-persoonsbed en is er zelfs nog ruimte voor een kast of werkplek’ en ‘we nemen ook een grote eettafel dat past prima’.
Voor het verkoopproces ideaal, in plaats van te moeten vertellen dat het echt wel past, zien de potentiële kopers zich zelf er al helemaal wonen.

De verkopers hadden dat ook door en daarom mochten wij deze woning van een heerlijke sfeer voorzien. Het resultaat zie je op de foto’s en natuurlijk was de woning heel snel verkocht voor een goede prijs.

Woning verkocht door Broch Makelaardij
Fotot’s door Tabitha Lemon
 

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.