Vastgoedstyling: het onderscheidende vermogen

Bij het kopen van producten kiezen we voor wat er het mooiste uitziet. Of het nu gaat om groente of een fles wijn in de supermarkt, of het kopen van een auto bij de dealer – de keuze valt op wat mooi en goed gepresenteerd is. Zo is het ook met het kopen van een huis. De eerste interesse wordt gewekt door de foto’s op Funda. Uw huis verkopen begint dus bij een perfecte presentatie van uw woning.

Werkwijze

Intake
De gecertificeerde vastgoedstyliste zal de woning vanbinnen en vanbuiten grondig bezichtigen. De mogelijkheden en uitdagingen van iedere ruimte zullen samen met u besproken worden.

Restyling
De woning wordt in een dagdeel getransformeerd tot een sfeervolle en aantrekkelijke ruimte. Voor het restylen wordt er gebruikgemaakt van de aanwezige meubels en accessoires. Om het helemaal af te maken, neemt de vastgoedstyliste een accessoirepakket mee. Tevens geeft zij u tips over hoe u de woning tijdens een bezichtiging het beste kunt presenteren.

Fotoreportage
Om uw gestylde woning aan zo veel mogelijk mensen te laten zien op Funda, is een professionele fotoreportage een must. Wij verzorgen optioneel aansluitend op de styling een professionele fotoreportage van uw woning met blauweluchtgarantie. Ook 360°-foto’s en een videorondleiding van uw woning kunnen worden verzorgd en binnen twee werkdagen aangeleverd. Deze fotoreportage wordt verzorgd door Tabitha Lemon van LemonShot.

Vraag uw makelaar naar een House2Style pakket of neem zelf contact op met House2Style!

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.