Verkoopstyling; het onderscheidende vermogen

Bij het kopen van producten gaan we voor wat er het mooiste uit ziet. De groente in de supermarkt, de keuze bij een fles wijn of bij het kopen van een auto. De keuze valt op wat mooi en goed gepresenteerd is.
Zo is het ook met het kopen van een huis, de eerste interesse wordt gewekt door de foto’s op Funda.
Je huis verkopen begint dus bij een perfecte presentatie van uw woning.

Werkwijze

Intake
Geheel vrijblijvend en kosteloos zal de gecertificeerde verkoopstyliste de woning van binnen en buiten grondig bezichtigen. De mogelijkheden en uitdagingen van iedere ruimte zullen samen met u besproken worden.

Restyling
De woning wordt in een dagdeel getransformeerd tot een sfeervolle en aantrekkelijke ruimte. Voor het restylen wordt er gebruik gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires. Om het helemaal af te maken neemt de verkoopstyliste een accessoirepakket mee. Tevens geeft zij u tips hoe u de woning tijdens een bezichtiging het beste kunt presenteren.

Fotoreportage
Om uw gestylde woning aan zo veel mogelijk mensen te laten zien op Funda, is een professionele fotoreportage een must. Wij verzorgen aansluitend op de styling een professionele fotoreportage van uw woning met blauwe lucht garantie. Ook 360° foto’s en een videorondleiding van uw woning kan worden verzorgd en worden binnen 2 werkdagen aangeleverd. Deze fotoreportage wordt verzorgd door Tabitha Lemon van LemonShot.

Plattegrond en meting
De presentatie wordt helemaal compleet door een plattegrond van uw woning. Hiermee krijgen de kijkers op Funda een nog beter overzicht van uw woning.

Vraag uw makelaar naar een House2Style pakket of neem zelf contact op met House2Style!

Nieuwsbrief

Gratis onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u hier in en blijf op de hoogte van House2Style.